V době od 5. 7. do 19. 7. 2024 si bude většina zaměstnanců vybírat dovolenou, proto bude docházet ke zpoždění zpracování objednávek, balení i odesílání balíků. Servis bude uzavřen do 26. 7. 2024. Prodej nových strojů bez většího přerušení.

Zásady zpracování osobních údajů

Obchodní společnost Ing. Zbyněk Kincl, se sídlem Hořejší Vrchlabí 384, 543 02 Vrchlabí, IČ: 748 22 128 (dále jen „správce “) tímto v souladu s ustanovením článku 12 a násl. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 účinného od 25. 5. 2018 informuje své zákazníky o zpracování jejich osobních údajů v případě, že využijí jejich služeb.

 

Osobní údaje

Správcem budou zpracovávány následující osobní údaje:

1.      jméno a příjmení,

2.      adresa,

3.      telefonní číslo,

4.      e-mail,

5.      v případě podnikajících osob IČ, DIČ (dále jen „osobní údaje“).

 

Účel zpracování

Účelem zpracování osobních údajů je plnění právních povinností správce vyplývajících z obsahu uzavřené smlouvy mezi Vámi jako kupujícím a správcem jako prodávajícím, a plnění právních povinností správce vyplývajících z obecně závazných právních předpisů.

Příjemci osobních údajů

Osobní údaje zpracovávané pro plnění povinností vyplývajících ze zvláštních právních předpisů může správce v odůvodněných případech předat orgánům činným v trestním řízení.  Vámi poskytnuté osobní údaje může též správce poskytnout těmto subjektům:

  • Předávání údajů spojené se správou informačních systémů
  • Předání údajů spojené s vyřízením objednávky v závislosti na výběru způsobu platby a dopravy
  • Předávání údajů spojené s marketingovými službami
  • Správci daně z přidané hodnoty a finančnímu úřadu

 

Právním důvodem je zde plnění povinností z uzavřené kupní smlouvy a dále též oprávněné zájmy správce či třetí strany. Nejsou předávány osobní údaje náležící do skupiny zvláštních kategorií osobních údajů.

Povinnost poskytnout osobní údaje

Osobní údaje je nezbytné správci poskytnout za účelem plnění práv a povinností vyplývajících z obsahu uzavřené smlouvy.

Doba zpracování

Osobní údaje mohou být správcem zpracovávány po dobu nezbytnou k plnění práv a povinností vyplývajících z uzavřené smlouvy, případně po dobu nezbytně nutnou k vyřešení sporů majících svůj původ v uzavřené smlouvě.

Poučení

Společnost Ing. Zbyněk Kincl informuje své zákazníky, že mají právo:

1.     získat od Správce potvrzení, zda osobní údaje, které se jich týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud je tomu tak, mají právo získat přístup k těmto osobním údajům a k následujícím informacím: účely zpracování, kategorie dotčených osobních údajů, příjemci nebo kategorie příjemců, kterým osobní údaje byly nebo budou zpřístupněny, zejména příjemci ve třetích zemích nebo v mezinárodních organizacích, plánovaná doba, po kterou budou osobní údaje uloženy, nebo není-li ji možné určit, kritéria použitá ke stanovení této doby,

2.     požadovat od správce opravu nebo výmaz osobních údajů, které se jich týkají, nebo omezení jejich zpracování a nebo vznést námitku proti tomuto zpracování či podat stížnost u dozorového úřadu,

3.     požadovat, aby Správce bez zbytečného odkladu opravil nepřesné osobní údaje, které se jich týkají. S přihlédnutím k účelům zpracování mají právo na doplnění neúplných osobních údajů, a to i poskytnutím dodatečného prohlášení,

4.     požadovat, aby Správce bez zbytečného odkladu vymazal osobní údaje, které se jich týkají, pokud je dán jeden z těchto důvodů: osobní údaje již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány, zákazník odvolá souhlas a není zde jiný legální důvod pro jejich zpracování, osobní údaje byly zpracovány protiprávně, osobní údaje musí být vymazány ke splnění právní povinnosti stanovené v právu Unie nebo členského státu, které se na správce vztahuje.

5.     požadovat, aby Správce omezil zpracování jejich osobních údajů, pokud popírají jejich přesnost, na dobu ověření této skutečnosti Správcem, zpracování je protiprávní, a Správce žádají místo výmazu o jejich omezené zpracování, údaje již nejsou potřebné pro účel zpracování, avšak potřebuji je pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků.

6.     aby Správce na jejich žádost předal jejich osobní údaje jinému jimi určenému Správci.

7.     vznést námitku proti zpracování osobních údajů u Správce.

8.     v případě pochybností o tom, zda jsou ze strany Správce zpracovávány jejich osobní údaje ve smyslu výše uvedených právních předpisů, obrátit se jak na Správce, tak na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Ve Vrchlabí dne 26. 4. 2020

 

Neznámý label: menu_header
Přihlášení zavřít

Cookies

Naše společnost používá soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům. Kliknutím na tlačítko přijímám nám udělíte souhlas s jejich sběrem a zpracováním a my vám poskytneme ten nejlepší zážitek z nakupování.

Vaše nastavení souborů cookie

Zde máte možnost přizpůsobit soubory cookie v souladu s vlastními preferencemi a později podrobněji nastavit nebo kdykoli vypnout v patičce webu.

Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí.

Personalizaci provádíme na základě vámi prohlíženého zboží. Dále pak upravujeme zobrazovaný obsah podle toho, co vás zajímá.

Tyto cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a za pomoci získaných dat pak můžeme zlepšovat zážitek z nakupování našim zákazníkům.

Tyto cookies jsou využívány reklamními a sociálními sítěmi včetně Googlu pro přenos osobních údajů a personalizaci reklam, aby pro vás byly zajímavé.